Gratis toegankelijke informatieavond.

Heeft u een zorgvraag over het begeleiden/opvoeden van uw kind(eren)? Kom dan naar de gratis toegankelijke informatieavond van Kindercoachpraktijk “de Goastok” op woensdagavond 25 maart 2020.

Deze avond zal ik uitleggen wat een kindercoach zoal kan betekenen voor uw zoon/dochter en jullie als ouders? Ik neem u aan de hand van voorbeelden uit mijn praktijk mee in de werkwijze van een kindercoach en sta ik open voor diverse vragen.

Wat kunt u verder nog verwachten? Tijdens deze avond zal ik ook vertellen over de overige diensten die kindercoachpraktijk “de Goastok” te bieden heeft, zoals het trainingsprogramma JONGENS IN HUN KRACHT®”. Een uniek trainingsprogramma voor jongens, meisjes en volwassenen”, een ‘Je Geboorte in Kaart’ gesprek. We kijken in dit gesprek naar wat er is gebeurd rond deze periode en hoe we deze informatie kunnen gebruiken om geboortepatronen te herkennen en er sterker uit te komen. Tevens vertel ik over verdere workshops die ik geeft zoals “ Ik ben 9”, Schatgravers etc.

De avond begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom! Het enige wat u moet doen om hierbij aanwezig te zijn is u aan te melden via a.kraayenvanger@kicopdegoastok.nl of tel. 0615081941. Ook kunt u zich hier aanmelden. Graag ontmoet ik u op deze avond.

Wilt u alvast een kijkje nemen bij Kindercoachpraktijk “de Goastok”, klik dan op de volgende link: https://gopro.com/v/XleedkWyqqXbQ.