Jongens in hun kracht

Als we om ons heen kijken, zien we dat jongens, meisjes en volwassenen naar manieren zoeken om zich staand te houden in een veeleisende maatschappij. Deze maatschappij kenmerkt zich door snelle ontwikkelingen, waarbij je makkelijk de verbinding met je eigen kern kunt verliezen. Dit leidt tot frustraties, angsten en stress. Met als gevolg leerproblemen, agressiviteit, depressies, burn-out en een gebrek aan zelfvertrouwen (Bron: Praktijkboek Jongens in hun kracht – Gerbrand Martini – Academie Martini Nuova Strada)

Leerproblemen, gedragsveranderingen, angsten en onzekerheden komen grotendeels voort uit een gebrek aan zelfvertrouwen waardoor wij soms letterlijk de grond onder onze voeten kwijt zijn. En juist het contact met de bodem, het aarden, is de fundamentele basis voor bewustwording en spirituele ontwikkeling die blijvend versterkt wordt door lichamelijke oefeningen.

In mijn praktijk “de Goastok” geef ik diverse Jongens/Meisjes in hun Kracht trainingen voor ouder-kind, groeps en 1- op 1 training.

In deze trainingen leren we u en/of uw kind, ‘vanuit zijn eigen kracht stevig te staan’. Het ontdekken van zijn of haar eigen kracht is een ervaring die u/ze voor altijd meenemen.

Door de bewegingsoefeningen ervaart u wat er in het eigen lichaam gebeurt. Zo krijgt u inzicht in de eigen handelwijze en de reactie die dit van binnen oproept. U leert om te vertrouwen op uzelf. Dat maakt het mogelijk om patronen te doorbreken en bewust te kiezen voor een andere reactie.

Hoe zien de trainingen eruit?

 1- op 1 training

De eerste drie sessies zijn gericht op bewustwording van je eigen lichaam, verbinding maken met jezelf, voelen wat er speelt, het ontdekken van je grenzen en het ervaren je kracht.

In de drie vervolgsessies zoom ik in op de specifieke thema’s die voor jou belangrijk zijn. Dit kunnen diverse thema’s, zoals:

  • Hoe geef ik duidelijk grenzen aan
  • Hoe voorkom ik energielekkages
  • Hoe kom ik beter voor mezelf op
  • Hoe blijf ik krachtig staan, ongeacht de situatie en/of personen waarmee ik te maken heb.

Ouder- kind training:

Wil je samen met je kind ervaren en genieten van de bewegingen van Jongens/Meisjes in hun kracht. Doe dan de ouder- kind training. Door de ouder- kind training krijgt u meer verbinding met elkaar en kunt u beter met elkaar afstemmen.

Deze ouder- kind training bestaat uit 4 sessies van een uur.

Groepstraining:

De groepstraining bestaat 3 sessies van een uur. De kosten van deze groepstraining is €150,-

Voorafgaand aan de training vindt er een intakegesprek plaats, om een helder beeld te krijgen van wat u/jullie nodig heb(ben)t.