Over KICOP “de Goastok”

Soms heb je er behoefte aan dat er even iemand met je mee kijkt, een steuntje in je rug om lekker(der) in je vel te komen, even tijd voor jezelf of een luisterend oor.

Wees Welkom bij Kindercoachpraktijk “de Goastok”

Kindercoachpraktijk “de Goastok” is er voor kinderen, jongeren en ouders die een zorgvraag hebben waar ze zelf niet uitkomen. Als kindercoach ga ik samen met het kind en de ouders op onderzoek uit, op avontuur om spelenderwijs zijn/haar mogelijkheden en kwaliteiten te ontdekken om zo de oplossing in zichzelf te zoeken en het gewenste doel te bereiken en weer op eigen kracht stappen te kunnen zetten in eigen persoonlijkheid (coaching).

Daarnaast geeft KICOP “de Goastok” handvatten om makkelijker en efficiënter te leren. Samen met de kindercoach ontdekt u de leerstrategie. 

Ook wanneer uw kind nauwelijks tot spel komt, ben u bij “de Goastok” op het juiste adres. Als Specialist Spel begeleid ik het op gang brengen, structureren, verdiepen en verbreden van het spel om opgedane ervaringen te verwerken en te groeien in zijn/haar totale persoonlijkheid.

Kortom: alles om weer in je eigen persoonlijke kracht te komen.

Wie weet kan ik iets voor je betekenen en zien we elkaar binnenkort om vrijblijvend kennis te maken.

Liefs Anita

Jouw weg

Vind je op geen

Enkele kaart

Maar toont zich

In de moed van

Elke stap