Kindercoach Anita Kraayenvanger

Over Anita

Mijn naam is Anita Kraayenvanger. Samen met mijn partner woon ik in het prachtige buitengebied ’t Westerflier in Markelo daar waar ik ook mijn praktijk heb. Ik ben bevlogen, gevoelig, energiek en veelzijdig. Sinds april 2016 ben ik eigenaresse van mijn kindercoachpraktijk “de Goastok”. En daar ben ik maar wat trots op. Het liefst help ik kinderen te ontdekken wie ze werkelijk zijn en wat hen uniek maakt, zodat ze steviger in hun schoenen staan en op eigen kracht stappen kunnen zetten in hun eigen persoonlijkheid. Ik werk graag buiten in de natuur, in het bos en aan de Schipbeek, maar ook in mijn praktijkruimte en tuin ben ik graag te vinden.

Als coach ga ik samen met het kind en de ouders op onderzoek uit, op avontuur om spelenderwijs zijn/haar mogelijkheden en kwaliteiten te ontdekken om zo de oplossing in zichzelf te zoeken en het gewenste doel te bereiken.

Geschoold door:

KLOS-opleiding/Edith Stein Academie, leerkracht primair onderwijs -Hogeschool Utrecht, Master SEN, specialist spel – De magie van kindercoaching, master opleiding coaching, Coachee spellicentie – Advanced Coach 2e graad Jongens in hun Kracht, Gerbrand Martini – ‘Ik ben 9’ specialist, Bauke Bosboom – Licentie Krachtstenenspel, Saskia de Ruiter – Geboorte in Kaart professional, GIK academy – Certificaat handpop, Helen Meurs