Reviews

Olaf Alting   

Mijn zoon heeft een aantal sessies bij Anita achter de rug en wil het niet meer missen. Hij gaat er met enorm veel plezier naar toe en leert veel van haar. De ongedwongen, ontspannen en deskundige wijze waarmee ze het kind en ouders benadert is uniek te noemen. Heb echt het gevoel op de goede plek te zijn bij haar.

Ilse   

Wij zijn blij dat wij dit traject met onze zoon bij Anita gestart zijn. Nout was onzeker en zijn standaard antwoord was altijd; kan ik niet, ik kan niks, ik ben dom etc. Hij is nog niet altijd zelfverzekerd en dat hoeft ook niet, maar hij staat zeker steviger in zijn schoenen. Ook de boosheid en frustratie is een stuk minder dan voorheen. Je moet altijd wel een vinger aan de pols houden aangezien hij nog wel steeds een beetje een binnenvetter is en dit waarschijnlijk ook zal blijven. De problemen op school; het pesten, ruzie maken/vechten is over. Hij ervaart totaal geen problemen nu en dat komt omdat hij nu anders omgaat met het gedrag van anderen en dat van zichzelf. Hij doet het goed op school en presteert prima! Hij protesteert nog wel eens bij het ‘leren leren’, maar ook dat gaat steeds beter. Overall zijn wij blij met de resultaten die hij behaald heeft met de hulp van Anita en hopen dat het ook in de toekomst zijn vruchten afwerpt. Wij gaan Anita missen!

JoLanda roekevisch   

Onze kinderen zijn innerlijk erg gegroeid sinds ze naar Anita zijn geweest. Ze zijn opener rustiger blijer en komen beter voor zichzelf op! De creatieve manier van therapie is geweldig. De kinderen omwikkelen spelenderwijs. Bedankt Anita

kinderopvang de Parasol   

Wij hebben als team bij Anita het Schatgraversspel gespeeld.
Er zijn mooie schatten ontdekt en gedeeld, waarbij ons team een betere en hechtere band heeft gekregen.
Het was een fijne avond in een respectvolle, positieve sfeer.

Familie Wiggers   

Sinds onze zoon bij Anita komt is hij in een korte tijd ontzettend gegroeid. Hij heeft meer zelfvertrouwen, staat positiever in het leven en voelt zich eindelijk begrepen. Elke keer naar Anita gaan is voor hem een feestje. Dankzij Anita is onze puzzel bijna compleet!

Ilse   

Onze zoon zit er nog middenin maar ik vind het zeker aan te bevelen. Je leert zelf ook enorm en krijgt ook steeds een spiegel voorgehouden. De workshop 'Ik ben 9' was zeker waardevol en doet je realiseren dat er nog veel te leren en groeien is. Chapeau Anita 👌

Els van Dijk   

Mijn pleegdochter komt graag bij Anita.
Zij voelt zich er thuis en gewaardeerd en krijgt op speelse wijze inzicht in haar handelen en voelen. Dit geeft mij als pleegmoeder de handvatten die ik zoek om haar te laten groeien.
Anita heeft een respectvolle, positieve en opbouwende sfeer in haar praktijk.

Gerben Groenewegen   

Onze dochter had last van driftbuien en zat hiermee zichzelf (en ons) in de weg. Anita heeft er met behulp van een creatief coachingstraject voor gezorgd dat onze dochter beter met haar gevoelens om kan gaan. Daarnaast heeft ze ons ook handvatten gegeven om beter met de gevoelens van onze dochter om te gaan. Dankzij de coaching van Anita is het nu een stuk gezelliger in huis!

Ileana Bulten-Plijter   
Author Picture

Anita luistert goed naar je problemen en probeert dan samen met een oplossing te komen die voor jou werkt.
Ze kan goed op het niveau van kinderen denken en ze is volgens mijn dochter "gewoon" gezellig.

Marleen Arentsen   

KICOP "de Goastok" is een betrouwbare kindercoachpraktijk. Je voelt je meteen op je gemak! Ook levert de praktijk goede service.

Wendy   

Onze dochter heeft in Anita een coach gevonden die haar begrijpt in haar hooggevoeligheid en in haar handelen. Door praktische oefeningen en de mogelijkheid om haar gedachten om te zetten in creatieve activiteiten heeft ze nu (fysieke) handvatten om de regie te houden over haar leven/emoties. Door met zijn allen samen te werken kunnen we nu samen groeien.

Fam. Westerik   

Mijn zoon was erg onzeker over zichzelf en had erg veel moeite om mee te komen op school.
Alles wat hij ook deed, begon altijd met een NEE. Dit bleek uit zelfbescherming te zijn.

Nadat hij een aantal sessies had gehad bij Anita;
Is hij zichzelf veel bewuster geworden en is steeds meer zelf gaan doen.
Anita heeft hem stap voor stap zelf taken gegeven, die hij zelf kan gaan doen.
Ik ben trots, dat de veranderingen nu vanuit hemzelf komen.
Hij heeft met Anita een Goastok gemaakt, deze heeft hij nog steeds vol trots in zijn slaapkamer staan.

De terugkoppeling van Anita is altijd positief opbouwend, eerlijk en direct. Dit is heel erg fijn.