Vergoedingen

Kindercoachpraktijk “de Goastok” kent verschillende klanten:
– gemeenten,
– scholen,
– ouders.

Kindercoachpraktijk “de Goastok” heeft een contract met:

  • De 8 Achterhoekse gemeenten: Berkelland, Winterswijk, Aalten, Oost Gelre, Montferland, Doetinchem, Oude IJsselstreek en Bronckhorst.
  • De 12 Twentse gemeenten: Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Losser, Oldenzaal, Rijssen-Holten, Tubbergen, Twenterand en Wierden.
  • Hof van Twente: Goor, Delden, Markelo, Diepenheim, Hengevelde, Bentelo, Ambt Delden.
  • Gemeente Almelo

Bent u woonachtig in één van de bovenstaande gemeenten?

De hulp aan het kind, de jongere in de leeftijd van 4 tot 21 jaar door Kindercoachpraktijk “de Goastok” wordt, als het gaat om een Jeugdwet of WMO-hulpvraag, vergoed door de gemeente.

De verwijzing door de huisarts, jeugdarts, kinderarts of vanuit de zorgteams, voormekaar teams, zorg regisseurs etc. van de gemeente dient te verwijzen naar Kindercoachpraktijk “de Goastok”.

Scholen
Scholen hebben een budget voor Passend Onderwijs. Kindercoachpraktijk “de Goastok” kan worden ingehuurd voor externe expertise voor een kind en groepstrainingen. Scholen kunnen hiervoor contact opnemen met Kindercoachpraktijk “de Goastok. Vervolgens wordt in een gesprek in kaart gebracht wat de school wenst en wordt een product op maat afgesproken.

Ouders
Daarnaast is het mogelijk dat u zelf de coaching betaald. Tarieven voor individuele begeleiding, groepstrainingen, thema-avonden en workshops kunt u vinden bij Tarieven.

PGB
Een aantal kinderen komt in aanmerking voor een Persoon Gebonden
Budget (PGB). Het is de moeite waard hierover contact op te nemen met een
Regionaal Zorgkantoor en/of bij de Gemeente in uw omgeving.

Andere alternatieven

U kunt bij uw zorgverzekeraar informeren naar vergoedingen binnen uw (aanvullende) pakket.

Verhindering

Bij verhindering dient minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd, anders wordt de sessie in rekening gebracht. Dit kan ook per (voice)mail bij niet directe bereikbaarheid.
U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts, mits u in aanmerking wilt komen voor vergoeding vanuit de gemeente. Kindercoachpraktijk “de Goastok” stelt geen diagnoses.